Kvalitatīvas elektroierīces no kompānijas Hella

Viena no lielākajām automobiļu lukturu ražotājām ir firma Hella. Lai vadītājiem nodrošinātu ideālu un pirmklasīgu apgaismojumu jebkurā vietā un laikā, firma ir izgatavojusi lukturus Hella.

Ksenona komplekti Hella, kā arī citas šīs firmas ražotās elektroierīces izmanto lielākās automobiļu ražošanas kompānijas. Visas tehnoloģijas, kuras tiek izmantotas šīs firmas optikas ražošanā, tiek papildus arī pielietotas lukturu izgatavošanā. Hella lampas tiek izlaistas vienīgi Rietumvācijas rūpnīcās un to kvalitāte tiek rūpīgi pārbaudīta. Bez tam Hella lampas tiek speciāli testētas, ko nosaka ES normas specificētajiem auto mezgliem, un tās pilnībā atbilst likumā noteiktajām normām un rādītājiem.

Kādi Hella elektroierīču rādītāji tiek pastāvīgi pārbaudīti?

Visi kompānijas Hella lukturi, lampas tiek pastāvīgi pārbaudīti attiecībā uz:

  • Temperatūras maiņu izturību – Hella optika iztur temperatūru svārstības no –5- līdz +80 grādiem.
  • Vibrāciju izturību – šīs kompānijas ražotā optika spēj izturēt pat ļoti spēcīgu vibrāciju līdz 1000 svārstībām minūtē, kas līdzinās braukšanai pa sliktu ceļu.
  • Hermētiskumu – Hella elektroierīces spēj izturēt spiedienu līdz 5 atmosfērām, bet tas pilnībā atbilst braukšanai lietū ar ātrumu 150 km/h. Bez tam Hella lukturu atstarotāji ir speciālā veidā galvanizēti un pārklāti ar īpašu lakas kārtu, pateicoties kam tie kļūst praktiski mūžīgi.
  • Hella lampas, lukturus aktīvi izmanto profesionāli sacīkšu braucēji visā pasaulē, kur tie nezaudē savas īpašības, pat ja uz tiem atsitas daudz akmeņu un netīrumu.

Bez tam kompānija izlaiž arī tādu produkciju, kā kondensators, Hella kristāla lustras.

Hella optika – tā ir vienīgā, kas pašlaik spēj pie sliktas redzamības jums nodrošināt drošu braucienu, un vienlaicīgi arī akcentēt auto īpašnieka stilu, garantēt drošību un komfortu ilgus gadus. Visām Hella elektroierīcēm ir piešķirts Eiropas kvalitātes sertifikāts.

Apmeklējot mūsu firmas Spectrum mājas lapu, jūs varēsiet sev izvēlēties jebkuru kompānijas Hella produkciju, jo tā šeit ir pieejama plašā asortimentā. Šeit ir iespējams iegādāties kondensatoru, ksenona komplektus, kristāla lustras, Hella lukturus, kā arī visdažādākās elektroierīces.