Kā izvēlēties lampas?

Apgaismojuma mājās vai birojā uzdevumi, kā likums, tiek risināti vēl ēkas projektēšanas stadijā un inženierkomunikāciju uzstādīšanas procesā. Un tas nav nejauši, jo no tā kādas lampas tiks izmantotas interjera noformējumā, ir atkarīga ne tikai dizaina pievilcība, bet arī komforts darbs un atpūta mājās, kā arī komunālo pakalpojumu izmaksas.

Mājas apgaismojums: kas būtu jāparedz?

Daudzi Spectrum klienti nāk pie mums pēc palīdzības, jo viņiem nav ne jausmas, kādi apgaismojuma varianti ir jāiegādājas, kādām iekārtām, kādām tehnoloģijām jādod priekšroka. Lai izvēlētos ierīces, jāsaprot - telpas apgaismojums ir sarežģīta ķēde, kur katrai ierīcei jābūt savā vietā, vai tās būtu – spuldzes, griestu vai sienas lampas, slēdži, utt. Ņemot to vērā, nav viegli atrast apgaismojuma elementus telpas noformējumam, tāpēc mēs esam gatavi sniegt dažus padomus un rekomendācijas, kas ļautu vienkāršot Jūsu izvēli.

Gaismas kvalitāte – svarīgs rādītājs

Ir svarīgi atcerēties, kvalitatīvas lampas rada vairāk gaismas un padara to kvalitatīvāku. Tāpēc netaupiet uz apgaismojuma ierīcēm un neticiet cilvēkiem, kuri apgalvo, ka nav nekādas atšķirības starp lētām un dārgām lampām.

Vēl viens faktors, kas nodrošina augstas kvalitātes gaismu – tā ir pareiza ierīču ekspluatācija. Ja vēlaties, lai atmosfēra mājās vienmēr būtu mājīga, dodiet priekšroku vairākām ierīcēm: gan iebūvētām, gan griestu LED lampām, skaistām lustrām un gaismas diožu lentām. Tad apkārtējā vide nebūs nomācoša un vienmuļa, un pat visdrūmākā telpa vakarā kļūs silta un viesmīlīga.

Kā izvēlēties gaismas krāsu kvalitāti?

Izvēloties LED lampas dodiet priekšroku vienas krāsas toņiem, neatkarīgi no tā, cik apgaismes ķermeņi ir uzstādīti mājā. Gaismas toņa sajaukums, no dažādām lampām, izraisīs nevienmērīgu apgaismojumu un padarīs telpas izskatu, kā minimums, dīvainu.

Gaismas iekārtu kvalitāte:lai lampas ilgi kalpotu

Izvēloties apgaismojuma ierīces, dodiet priekšroku ilgmūžīgām, izturīgām un kvalitatīvi izgatavotām ierīcēm. Neizvēlieties zemas kvalitātes ierīces – tās nekalpos Jums ilgi.

Izvēloties Spectrum, Jums būs:

  • Apgaismojums – komplekss risinājums.
  • Efektīva apgaismojuma kontroles sistēma.
  • Plašs LED lampu assortiments.