Mūsdienīgās elektroierīces – ekonomiski gaismas avoti

Izvēloties elektroierīces iekšējam apgaismojumam parasti izvērtē daudzu faktoru ietekmi. Izvēloties tādas iekārtas, kā prožektori, jāņem vērā ne tikai to darba parametrus (tehniskos raksturlielumus), bet arī cena. Īpaši svarīga iekārtu cena ir tad, ja nepieciešams organizēt lielas teritorijas apgaismošanu.

Bez tam, izpētot Spectrum katalogu un izvēloties viena vai otra tipa elektroierīces, nevajag aizmirst par to, ka arī pašai tehnikas ekspluatācijai ir sava cena. Ieekonomējot pirkšanas laikā un uzstādot lētas, neekonomiskas lampas, nāksies maksāt lielākus rēķinus par elektroenerģijas patēriņu.

Drošas un ekonomiskas lampas

Vismūsdienīgākās uz šodienu ir LED lampas. Protams, tās nav pašas pieejamākas pēc cenas, taču to priekšrocības padara šos gaismas avotus aizvien pieprasītākus.

Vienas no galvenajām priekšrocībam ir:

  • Zems elektroenerģijas patēriņš (LED lampas patērē 10 reižu mazāk elektroenerģijas nekā parastās kvēlspuldzes).
  • Ilgs kalpošanas laiks (līdz 50000 stundām).
  • Augsta drošība, teicama gaismas kvalitāte (vienmērīga un stabila gaismas plūsma, bez mirgošanas).
  • Šādas elektroierīces neprasa servisa apkalpošanu. Pēc uzstādīšanas gaismas diožu prožektori lielākoties darbojas bez problēmām visā norādītajā kalpošanas termiņā.
  • Cenas starpība starp parastajiem un LED gaismas avotiem atmaksājas aktīvas ekspluatācijas 2-3 gados. Pēc tam tie dod peļņu elektroenerģijas patēriņa samazinājuma veidā.

Atbildīga izvēle

Galvenais ir iegādāties augsti kvalitatīvas LED lampas. Nevajadzētu dot priekšroku lētākajai tirgus cenai. Lielais pieprasījums pēc LED lampām ir radījis tendenci ražot nekvalitatīvus, taču lētākus izstrādājumus. Pirmo reizi iegādājoties šādas lētas LED lampas, daudzi patērētāji paliek vīlušies par visu šīs produkcijas klāstu un atsakās turpmāk izmantot šādus gaismas avotus.

Šī iemesla dēļ kompānija Spectrum īpaši uzmanīgi izvēlās LED lampas savam katalogam. Mēs realizējam tikai kvalitatīvu preci no pārbaudītiem ražotājiem, par ko Jūs varat pārliecināties izpētot elektroierīču piedāvājumu.