Labākie led apgaismojuma varianti no kompānijas Spectrum

Šobrīd, gaismas diodes, jeb kā tās vēl sauc led, ir plaši izplatītas. Jāatzīmē, tās aizstāj halogēna un energotaupības gaismas avotus. Tās izmanto gandrīz visur un tas nav pārsteigums, jo lampām un spuldzēm uz gaismas diožu bāzes ir uzlaboti tehniskie parametri un praktiskums.

Led lampas, salīdzinot ar halogēnām lampām patērē daudz mazāk elektroenerģijas, aptuveni 10 reizes.

Mūsu kompānija Spectrum piedāvā iegādāties labas kvalitātes led lampas par pieņemamu cenu. Šis apgaismojuma veids piesaista mūsu pircējus ar to, ka galarezultātā viņi iegūst tīru gaismu, bez mirgošanas. Un pat, ja Jūs strādājat šādā gaismā ilgu laiku, acis neizjutīs nekādu diskomfortu. Tas ļauj ievērojami palielināt darba ražīgumu. Šī iemesla dēļ mūsu kvalificētie speciālisti iesaka led lampas dažādu uzņēmumu vadītājiem, lai labiekārtotu biroja darbinieku darba vietas.

Kāpēc kompānijas Spectrum speciālisti iesaka led apgaismojumu:

  • Nav kaitīgā starojuma.
  • Milzīga pielietošanas joma.
  • Garantēta ekoloģiskā drošība.
  • Liels darba temperatūru diapazons, kas ļauj izmantot tās ne tikai dažādās telpās, bet arī prožektoros uz ielas, kuri var izturēt temperatūru no -50 līdz +50 grādiem Celsija.
  • Lieliska cenas un kvalitātes attiecība.
  • Pateicoties maigajai gaismai, nenogurst acis.
  • Ilgmūžība un drošība.
  • Gaismas diodes iespaidīgi ekonomē energoresursus, kas ir ļoti aktuāli biroju telpām, kur mākslīgais apgaismojums dienas laikā tiek izmantots ilgu laiku; šis variants ļauj vadībai būtiski ietaupīt.

Nāciet uz mūsu kompāniju, mēs palīdzēsim Jums izvēlēties led spuldzes jebkurai gaumei. Šobrīd tas ir vismūsdienīgākais tehnoloģiskais risinājums. Vidēji tās var ekspluatēt 15 gadus, kas ļauj būtiski ietaupīt. Mēs piedāvājam plašā izvēlē gaismas diodes, kuras savā starpā atšķirās ar spilgtumu, krāsu, ekspluatācijas nosacījumiem. Protams, tā ir teicama izvēle, taču ir nepieciešams labi orientēties visās niansēs, lai pirkums patiešām būtu noderīgs. To Jums palīdzēs saprast mūsu profesionālie konsultanti.

Ja Jūs nevarat izlemt, kādu apgaismojumu izvēlēties, sazinieties ar mūsu kompāniju Spectrum. Mēs piedāvājam saviem klientiem tikai pašu labāko.