Prožektori ielu apgaismojumam Lampu izvēle

Apgaismojums tiek izmantots visur: ielās un pagalmos, uzņēmumos, publiskās iestādēs, kā arhitektūras aizgaismojums, reklāmu konstrukcijās, utt. Prožektori tiek izmantoti, lai apgaismotu autostāvvietas, sporta laukumus un citas atklātas teritorijas. Firmas Spectrum lampu veikals piedāvā jebkura tipa, apgaismojuma iekārtas. Visa produkcija ir sertificēta, tai ir kvalitātes garantija un tā ir pieprasīta patērētāju vidū.

Ielu prožektoru galvenie veidi

Atkarībā no tā, kāda tipa lampas izmanto, ir šāda tipa prožektori:

1.Ar halogēnlampām. Tām starojuma spektrs ir patīkams acīm, kas atgādina dabisko saules gaismu. Bieži tiek izmantotas arhitektūras izgaismojumā, tiltu vai reklāmas plakātu izgaismošanai. Viena no priekšrocībām – iespēja pieslēgties 220 V tīkla spriegumam bez transformatora.

2. Metālhalogēnie prožektori. Kā gaismas avots tiek izmantotas gāzizlādes lampas ar spožu auksto toņu gaismu. To uzdevums ir apgaismot lielas atklātas teritorijas un bieži tiek izmantotas tirdzniecības un izstāžu centros, koncertzālēs, utt. Atšķirās ar stabilu gaismas plūsmu un nejūtīgi pret sprieguma kritumiem.

3. Ar nātrija lampām. Aktīvi tiek izmantotas parku celiņu, autoceļu, vides dizaina apgaismojumā, utt. Galvenā atšķirība – mierīgi vienmērīga gaismas plūsma, siltos dzeltenos toņos. Šādi prožektori ir plaši izplatīti pateicoties savam ekonomiskumam un lielajam darba resursam (līdz 30000 stundām).

4. Ar gaismas diožu lampām. Vispopulārākie prožektori mūsdienu tirgū un tiem ir daudz priekšrocību salīdzinājumā ar citiem gaismas avotiem. Tie der gandrīz visiem ārējā apgaismojuma veidiem, tiem ir zems elektroenerģijas patēriņš, turklāt ir vislielākais darba resurss. Kvalitatīvas gaismas diodes var darboties līdz 100000 stundām!

Spectrum lampu veikals piedāvā plašā assortimentā prožektorus āra apgaismojumam un komplektā lampas. Pie mums var iegādāties gaismas avotus ar aizsardzības pakāpi ip65 – visnoderīgākos ekspluatācijai ārpus telpām. Prožektori šādā korpusā pilnīgi nebaidās no putekļiem un tiem ir pilnvērtīga aizsardzība pret ūdens strūklu no jebkuras puses. Tie nebaidās ne no kādām laika apstākļu kaprīzēm.