Arhitektūras apgaismojums kā dekora elements

Arhitektūras apgaismojums papildus savam galvenajam mērķim pilda arī estētisko funkciju. Pareizi projektēts āra apgaismojums spēj uzsvērt ēkas dekoratīvās un konstruktīvās īpatnības, piesaistīt gājēju uzmanību un paaugstināt kompānijas imidžu.

Mūsu firma Spectrum pārdod ekonomiskas, mūsdienīgas un drošas apgaismes iekārtas. Iegādājoties produkciju pie mums, tiks saņemts āra apgaismojums ar augstu gaismas efektivitāti, ilgu kalpošanas laiku, atbilstošu visām drošības prasībām.

Arhitektūras apgaismojuma īpatnības, pamatprincipi

Āra apgaismojuma projektēšana prasa kompleksu pieeju. Noteikti jāņem vērā nepieciešamais gaismas daudzums, elektroenerģijas pieļaujamais patēriņa līmenis, tāpat estētiskā pievilcība, kura arhitektūras apgaismojumā spēlē svarīgu lomu.

Arhitektūras apgaismojums – tas ir dekora elements, kas ietver sevī gan ielas tehnisko apgaismojumu, gan ēkas māksliniecisko noformējumu. Ir vairāki arhitektūras apgaismojuma veidi, kurus var izmantot kopā vai arī atsevišķi:

  • Lokālais apgaismojums. Tiek izmantots fasādes vai visizdevīgāko ēkas daļu izgaismošanai, ļauj izcelt būves struktūru, piedot tai izteiksmīgumu vai pievērst garāmgājēju uzmanību izkārtnei.
  • Vispārējs teritorijas apgaismojums. Šo apgaismojuma tipu izvēlās, kad nepieciešams apgaismot ne tikai pašu ēku, bet arī apkārtējo teritoriju.
  • Slēptais apgaismojums. Izpilda drīzāk dekoratīvo, nevis apgaismes funkciju. Tas ir atsevišķs dizaina elements, kurš parādījies samērā nesen.

Āra apgaismojums pēc īpašiem projektiem

Mūsu kompānija Spectrum piedāvā daudzus pakalpojumus, kuri saistīti ar āra apgaismojuma organizēšanu.

Mēs veicam šādus darbus:

  • Arhitektūras apgaismojuma projektēšana ņemot vērā ēkas koncepciju un klienta vēlmes. Izstrādājot projektu veicam elektrotehniskos un inženiertehniskos aprēķinus, kuri ļauj sasniegt vislabākos apgaismojuma rezultātus.
  • Iekārtu piegāde. Pie mums var iegādāties ļoti efektīvas, estētiski pievilcīgas gaismas iekārtas, ar kvalitātes garantiju.
  • Montāža. Iegādājoties arhitektūras apgaismojumu pie mums, Jūs varēsiet būt pārliecināti par tā kvalitatīvo montāžu.
  • Demontāžas darbi. Vajadzības gadījumā veiksim veco apgaismošanas iekārtu demontāžu un uzstādīsim jaunās visīsākajos termiņos.

Lai iegūtu vairāk informācijas, lūdzu zvaniet.