Mūsdienīgo gaismas avotu īpatnības

Gaisma telpā tiek izmantota ne tikai ērtu darba un atpūtas apstākļu organizēšanai. Pareizi izvietotas lustras, sienu un iebūvētie gaismekļi ļauj izcelt nepieciešamos interjera elementus un padarīt to maksimāli izteiksmīgu, oriģinālu. Iepazīties ar šādiem interesantiem gaismas avotiem Jūs varat Spectrum katalogā. Šeit ir plašs atpazīstamu ražotāju produkcijas, kurai piemīt augsta kvalitāte, praktiskums un drošība ekspluatācijā, assortiments.

Vismodernākie gaismas avoti ir LED spuldzes. Tām piemīt daudz priekšrocību un tāpēc tās patērētāju vidū strauji kļūst populāras. Tāpat to veicina arī cenas samazināšanās. Tās kļūst pieejamākas, un pēc cenas gandrīz neatšķiras no citiem gaismas avotiem.

LED spuldzes tiek uzstādītas prožektoros, lustrās, iebūvējamos gaismekļos un tās izmanto organizējot:

  • Dzīvojamo telpu apgaismojumu.
  • Logu izgaismošanu.
  • Izstāžu un ekspozīciju apgaismojumu.
  • Tirdzniecības, arhitektūras, interjera un cita veidu apgaismojumu.

LED apgaismojuma priekšrocības

LED spuldzes galvenās priekšrocības visaktuālāk izpaužas šādi:

  • Zems enerģijas patēriņš un elektroenerģijas ekonomija līdz 90% (salīdzinot ar kvēlspuldzēm).
  • Ilgs kalpošanas laiks (līdz 50000 nepārtrauktas darbības stundām).
  • Ekoloģiskā drošība (spuldžu sastāvā nav kaitīgu cilvēkam un apkārtējai videi komponentu).
  • Vienmērīga, patīkama acīm gaismas plūsma. Bez mirgošanas un svārstībām, sprieguma pārslodzes gadījumos.

Tomēr, ne visa LED produkcija, kura pieejama šobrīd tirgū, atbilst noteiktajai kvalitātei. Izvēloties orientēties uz cenu vai tehniskajiem parametriem nedrīkst, kā arī iegādāties vislētākas LED spuldzes.

Uzticami ražotāji

Ja ir nepieciešams organizēt telpā labu gaismu, jāizvēlās tikai uzticamu ražotāju preces. Tādi ir, kompānijas: Osram, Philips, Vossloch-Schwabe, Sylvania un iepazīties ar to spuldzēm Jūs varat Spectrum mājas lapas attiecīgajā sadaļā. Ir plaši pieejams šo zīmolu gaismas avotu assortiments ar jaudu no 1 līdz 75 W, kurus var izmantot visdažādākajiem mērķiem.

Sazinieties ar mūsu menedžeriem pēc norādītajiem mājas lapā telefonu numuriem un viņi Jums sniegs vairāk informācijas par konkrētā zīmola produkciju.