Dienasgaismas spuldzes un to pielietojuma īpatnības

Gan valsts mērogā, gan arī katram cilvēkam atsevišķi ir ļoti svarīga energoresursu taupība. Šo problēmu sevišķi asi izjūt komercstruktūras, savukārt, izmantojot dienasgaismas spuldzes, sevišķi būtiski samazinās ar elektroenerģijas izlietojumu saistītie izdevumi. Kā zināms, lieliem biroju centriem un rūpnieciskajiem uzņēmumiem tiek piemēroti citi elektroenerģijas izmaksu tarifi salīdzinājumā ar parastajiem lietotājiem. Un ja parastajos dzīvokļos vēl var izmantot vienkāršās kvēlspuldzes, tad uzņēmumiem būtu ieteicams iegādāties lietošanai kompānijas Spectrum ekonomiskās spuldzes, apmeklējot šo specializēto lampu veikalu. Bez spuldzītēm šeit ir iespēja iegādāties arī dažādas griestu lampas un gaismekļus.

Kas tad īsti ir dienasgaismas spuldzes?

Dienasgaismas spuldzes – tas ir mūsdienīgas apgaismes ierīces, kam piemīt spēja ģenerēt baltu jeb dienas gaismu. Tā kā dienas gaisma ir vispietuvinātākā dabiskajam apgaismojumam, tad tām piemīt sevišķa nozīme apkārtējās vides izgaismošanā, cilvēkam tā ir optimāli piemērota. Dienasgaismas spuldzes ir visdažādākā marķējuma – atkarībā no gaismas tipa, ko tā spēj dot. Gaisma var būt dabiska, balta, dienas, silta u.c. Bez tam šīs ekonomiskās spuldzes klasificējas pēc jaudas, gaismas atdeves līmeņa un izmēriem.

Visā visumā dienasgaismas spuldzes nav attiecināmas kādam noteiktam veidam, bet drīzāk gan tas ir paveids, kurā ierindojas visas baltās gaismas spuldzes.

Kādas galvenās priekšrocības piemīt dienasgaismas spuldzēm?

  • Vienkārša spuldžu montāža.
  • Bez trokšņa. Tās nerada nekādus trokšņus, tāpēc tādās vietās kā slimnīcas, bibliotēkas, biroji u.c. tās ir neaizstājams gaismas avots.
  • Pilnīgi nekaitīgas apkārtējai videi.
  • Tās nerada ultravioleto starojumu.
  • Tās nemirgo, dodot maigu gaismu.
  • Daudzveidīgs darbošanās spriegums.
  • Pilnīgi drošas un izturīgas.
  • Minimāla siltuma atdeve.
  • Ilgstošs kalpošanas mūžs, elektroenerģijas ekonomija.

Šodien dienasgaismas spuldzes tiek uzskatītas par efektīvāko gaismas avotu. Veidojot kopējo apgaismojumu, šīs spuldzes tiek ļoti plaši pielietotas. Tām piemīt 8 reizes ilgāks funkcionēšanas laiks, tās patērē aptuveni 5 reizes mazāk elektroenerģijas, tās deg ar kliedētu gaismu.

Ja jums ir nepieciešama griestu lampa, dienasgaismas spuldzes vai citi apgaismes ķermeņi, vērsieties mūsu lampu veikalā.