Galda lampas, kuras izgaismo mieram un atpūtai

Mūsdienu interjerā galda lampas kalpo par gaismu avotu, kas spīdot, rada siltu mājīgumu un harmoniju. Pareizi izvēlēta lampa spēj sagādāt īstu mājas komfortu jebkurā telpā, jums tiks nodrošināta vieta, kur jūs vienmēr varēsiet izbaudīt mieru, palasīt grāmatu vai vienkārši pasēdēt, grimstot pārdomās. Lai arī cik skaista arī lampa nebūtu, uzmanība ir jāpievērš tās tehniskajiem raksturojumiem. Aizvien vairāk tirgu ir iekarojuši LED gaismekļi. Pirmkārt, - tas ir ļoti ekonomiski, otrkārt – apgaismojums ir daudz spilgtāks un skaidrāks salīdzinājumā ar citiem gaismas avotiem.

Izvēlieties pareizo apgaismojumu

Kompānija „Spectrum” plašā asortimentā realizē apgaismojuma produkciju. Pie mums jūs varat iegādāties arī produkciju, ko izlaiž viena no pasaulē atzītākajām kompānijām – „Sylvania”. „Sylvania” ir Vācijas kompānija ar bagātīgu vēsturi un lielisku produkcijas kvalitāti. Vācu kvalitāte, lielisks dizains un nevainojama produkcijas kvalitāte – tas viss liecina, ka kompānijas „Sylvania” preces uzskatāmas par vienām no labākajām gaismas iekārtām pasaules tirgū. Mēs realizējam šādas preces:

  • galda lampas;
  • LED čipi;
  • LED lentas;
  • LED prožektori;
  • patronas;
  • ielu apgaismojuma vadības sistēmas u.c.

Pirms mēs izvēlamies kompāniju, kuras produkciju gatavojamies realizēt, mēs izpētām daudz dažādu organizāciju. Kompānija „Sylvania” izrādījās ārpus jebkādas konkurences. Mēs salīdzinājām tās produkciju ar analogiem pasaulē pazīstamiem ražotājiem un sapratām, ka tieši šīs galda lampas ir labākas par pārējām, tieši šīs firmas LED čipi, LED lentas, LED prožektori un pārējā produkcija nav pielīdzināma nevienam konkurentu preču kvalitātes aprakstam. Tāda šķietami vienkārša prece kā patrona – arī tā savas kvalitātes un drošības ziņā ir pārāka par savām konkurentēm. Pateicoties pareizi izdarītai izvēlei, mūsu kompānija nešaubās, ka mūsu klienti vienmēr būs apmierināti. Mēs bez bailēm un riska izsniedzam ilgtermiņa garantiju savai produkcijai, jo esam pārliecināti, ka tā nekad nepievils. Vēl jo vairāk: vācu dizaineru fantāzija pārsteidz ar savu izdomu pat tos pircējus, kuri ar neuzticību attiecās pret dažāda veida jauninājumiem.

Mūsu produkcija izgreznos jūsu interjeru un pat piešķirs nelielu oriģinalitāti. Pārliecinieties paši, iepazīstoties ar mūsu produkcijas katalogu. Mūsu konsultanti vienmēr ir gatavi dalīties ar profesionālu padomu, ja jums radušās šaubas par izvēli. Kļūstiet par mūsu klientu un jūsu dzīvi apstaros jauna gaisma, kas sagādās mājīgumu un komfortu jūsu mājokli.