Gaismekļi

Kompānija “Spectrum” piedāvā drošības ziņā lieliskas gaismas iekārtas, kas paredzētas ielas apgaismojumam. Mūsu uzņēmums realizē kvalitatīvas LED preces. Gaismas diožu gaismekļi palīdzēs izveidot mājīgu noskaņu Jūsu dzīvoklī vai birojā.

Jebkura klienta izvirzītais gaismas izveides uzdevums tiks atrisināts. Preces cena ir pieejama jebkuram pircējam.

Mēs realizējam gaismekļus jebkura veida gaismas starojuma avotiem. Pašlaik lielākais vairums patērētāju izmanto enerģiju taupošās spuldzes.

Pircējs novērtē to, šāda gaismas avota izstarotais apgaismojums nav pulsējošs un labvēlīgāks redzei. Lielāko pieprasījumu izpelnījušās gaismas diožu iekārtas. Kaut arī ir iespējami citi atšķirīgie varianti:

  • ksenoni,
  • halogēni,
  • fluariscences spuldzes u.c..

Kompānijas ”Spectrum” piedāvātie gaismekļi palīdzēs uzlabot dizainu

Firmas ”Spectrum” gaismekļi ir vizuāli kvalitatīvi. Tie ir lieliski izmantojami dažāda stila interjeru noformēšanā. Ir speciālas iekārtu līnijas, kas ir adaptētas atbilstoši pašlaik modē esošajiem hai-tek un minimālisma stiliem.

Visām iekārtām tiek iebūvēti kvalitatīvi gaismas izkliedētāji. Rezultātā gaisma nav žilbinoša, pat skatoties tieši virsū pašam gaismas avotam.

Daudzām mūsu piedāvātajām ierīcēm ir kvalitatīva korpusa aizsardzība. Tā iekšienē nevar iekļūt mitrums un putekļi. Aizsardzības sistēmas pret mitruma iekļūšanu spēj uzlabot telpu dizainu, tās ir sevišķi piemērotas baseiniem un saunās.

Ierīces, kuras labi pasargā pret putekļu iekļūšanu, pārsvarā tiek izmantotas rūpniecisko telpu apgaismes iekārtām.

Mūsu kompānija piedāvā apgaismes ierīces, kurām piemīt paaugstināta triecienizturība. Šādas iekārtas ir labi piemērotas uzstādīšanai sporta zālēs un līdzīgās vietās. Šādas ierīces labi iztur sitienus ar bumbu vai ripu.

Ja Jūs iegādāsieties pie mums gaismas diožu komplektus, tad varat tās ļoti efektīvā veidā likt lietā. Gaismas diodes ir viegli vadāmas ar pulti. Vadības shēmas ļauj ātri nomainīt jūsu mājokļa dizainu. Lieta tāda, ka gaismas diodes var izstarot jebkuras spektra daļas starus. Kā minimums ir pieejami vairāk kā 150 tūkstoši vadāmu toņu. Piespiežot pogu, iespējams vienā mirklī nomainīt Jūsu viesistabas apgaismojumu pret pavisam cita stila apgaismas noformējumu.