Gaisma jūsu mājoklī

Apgaismojums jūsu dzīvē

Gaisma – neatņemama mūsu dzīves daļa. Pateicoties tam, ko mēs redzam, mēs uztveram apkārtējo pasauli. Mēs varam novērot, kas notiek mums apkārt, kā līst lietus, kā rotaļājas bērni, spīd saule, plaukst ziedi. Bez tam, labs apgaismojums ir vajadzīgs strādāšanai, mācībām, ikdienas mājas solim. Tāpēc kvalitatīvs apgaismojums mūsu mājās, dzīvokļos, birojos un valsts iestādēs, skolās, slimnīcās, tirdzniecības centros, kā arī uz ielām – ir ikviena svarīgākais dzīves aspekts.

Mēs esam pieraduši pie parastā apgaismojuma, taču pēdējā laikā bieži sastopamās spilgtās gaismas diodes ir mums aizvietojušas kvēlspuldzes, radot īstu sensāciju gaismas pasaulē. Gaismas diodēm piemīt lieliskas īpašības:

  • ekonomiskums;
  • ilgs kalpošanas mūžs;
  • īss atmaksāšanās periods;
  • optimāls apgaismojuma leņķis.

Gaisma mūsu mājā

Pašlaik daudzi cilvēki, veidojot komfortu savā mājoklī, cenšas ne tikai iegādāties skaistas mēbeles un veidot neatkārtojamu telpu dizainu, bet arī nodrošināt savu māju ar mūsdienīgām gaismas iekārtām. Pasaules industrijas līderu ražoto kvalitatīvo gaismekļu un jaunās paaudzes lampu milzīgo izvēli piedāvā kompānija “Spectrum”. Pateicoties drošu gaismas ierīču plašajai izvēlei, ikviens var sameklēt sev vispiemērotāko variantu. Nemainīgu popularitāti izpelnās slaveno De Majo, Fabbian, Egoluce, Prandina un citu elegantās lustras, kas tiek piedāvātas plašā asortimentā kompānijas “Spectrum” mājas lapā.

Veidojot oriģinālu mājokļa dizainu, ikviens sapņo par ērtībām un vienmērīgu apgaismojumu, kas p-palīdzes gūt labu atpūtu. Gaismas diodes ļauj radīt telpās vienmērīgu, nemirgojošu gaismu. Protams, ka dzīvojamajām telpām ar augstiem griestiem piemērotākas būs krāšņas lustras, kuras palīdzēs akcentēt mājas saimnieku statusu un lielisko gaumi.

Dzīvokļos un privātmājās ar ne sevišķi augstiem griestiem to saimnieki visbiežāk uzstāda skaistus piekaramos griestus ar iemontētām gaismas diožu lampām, kuras spēj nodrošināt vajadzīgo gaismas spilgtumu, desmitām reižu mazāk patērējot elektroenerģiju, nekā ierastie gaismas avoti. Pie tam optimālais apgaismes leņķis veido 120-140, ļaujot radīt jaudīgu un vienlaicīgi maigu telpas apgaismojumu, neizmantojot papildus ierīces. Gaisma spēj viest izmaiņas telpā pēc jūsu vēlēšanās, atliekt vienīgi pareizi izvēlēties gaismas diodes, ko jums palīdzes veikt kompānijas “Spectrum” speciālisti.