Kompānija Spectrum – kvalitatīvs apgaismojums

Gaismas ķermeņi nodrošina apgaismojumu katrā telpā. To darbība atkarīga no veida, nozīmes, jaudas un cenas. Pirms iegādāties halogēnās spuldzes vai parastās kvēlspuldzes, jāiepazīstas ar piedāvājuma klāstu.

Kompānijas Spectrum gaismas ķermeņu dažādība

Mūsu kompānija saprot, cik svarīgi, lai apgaismojums nebojā acis. Mēs piedāvājam tikai labākās spuldzes, kas kalpos ilgu mūžu un būs pieejamas cenas ziņā.

Starp tām, ir šādi veidi:

  • Kvēlspuldzes. Tiek plaši pielietotas sadzīvē un ražošanā. Šīs spuldzes visiem ir zināmas kopš bērnības, jo to dizains gadu gaitā nav mainījies. Plus – samērā lētas. Mīnus – ātri izdeg.
  • Energoekonomiskās spuldzes. Mūsu kompānija piedāvā iegādāties šo ekoloģisko apgaismes ķermeņu veidu. Neskatoties uz to, ka šīs spuldzes ir dārgākas, tās atmaksājas. Mūsu kompānija ikvienam piedāvā šīs spuldzes, jo pirmkārt – tās ilgāk kalpo, otrkārt – ekoloģiski drošākas un tīrākas.
  • Halogēnās spuldzes. Kompānija Spectrum akcentē tieši šo apgaismes veidu. Tās var pieslēgt pa taisno pie strāvas avota, kas ir ērti, kā arī viņas ekonomē elektroenerģiju, kas labvēlīgi ietekmē ģimenes budžetu.
  • Luminiscējošās caurulītes. Tiek plaši pielietotas sadzīvē. Īpatnība ir tā, ka tās var izmantot gan kā apgaismojuma ķermeni, gan kā interjera elementu.
  • Gaismas diodes. Mūsu kompānija piedāvā uzstādīt šo spuldžu veidu, jo tām ir vairākas priekšrocības. Piemēram, tās ir nelielas, ekonomiskas, samērā lētas un ilgi kalpo.

Kopā ar kompāniju Spectrum ir viegli izvēlēties apgaismojuma tipu

Mūsu kompānija ir līderis apgaismes ķermeņu tirgū. Mēs saprotam, cik svarīgi, lai telpa būtu pareizi apgaismota. Tāpēc piedāvājam plašu spuldžu klāstu.

Lai iegādātos spuldzes, paskatieties mūsu katalogu. Katras preces detalizētie raksturlielumi palīdzēs pareizi izvēlēties.