LED apgaismojums – labākā izvēle iekšējam un ārējam apgaismojumam

Komfortabla apgaismojuma nodrošināšana un elektroenerģijas ekonomija – tieši to cenšas panākt vairums cilvēku, izvēloties apgaismes ķermeņus. Jūs saņemsiet vēlamo, griežoties kompānijā „Spectrum” un izvēloties LED apgaismes ķermeņus mājai un gaismas diožu prožektorus ārējam apgaismojumam.

Gaismas diožu LED apgaismes ķermeņi

Ja gribat samazināt rēķinus par elektroenerģiju, tad LED apgaismes ķermeņi ir brīnišķīgākais risinājums. To darbības pamatā ir speciāla tehnoloģija, kas ļauj vairākas reizes samazināt elektroenerģijas tēriņus. Tas tāpēc, ka nav kvēldiega, kam ir zema efektivitāte. Jo parastās kvēlspuldzes lielu daļu elektroenerģijas tērē radot siltumu. Gaismas diožu apgaismes ķermeņos kvēldiega nav, kas ļauj ekonomēt elektroenerģiju nesamazinot apgaismošanas jaudu.

Mūsu piedāvātie LED apgaismes ķermeņi nodrošinās pietiekamu apgaismojumu, ļaus sadalīt telpu vairākās zonās vai arī nodrošinās efektīvu kopējo apgaismojumu. Rezultāts atkarīgs no Jūsu izvēles. Lai sasniegtu iecerēto vienkārši izmantojiet mūsu meistaru pakalpojumus.

Ielas gaismas diožu prožektori un apgaismes ķermeņi

Izmantojot kompānijas „Spectrum” pakalpojumus, Jūs tāpat varat iegādāties gaismas diožu prožektorus. To izmantošana ir diezgan plaša. Tie brīnišķīgi nodrošina ielu un ceļu apgaismojumu, pagalmu, pieminekļu izgaismošanu, u.c. Tāpat tiem piemīt augstas stiprības un triecienizturības īpašības. Gaismas diožu prožektori ir izturīgi, tos nevar sasist ar akmeni, tie nebaidās vibrāciju, izturīgi pret krasām teperatūras maiņām un stabili darbojas gan karstumā, gan aukstumā.

LED apgaismes ķermeņa transformators

Gaismas diodes rada pietiekami spilgtu gaismu, un ir gan ekonomiskas, gan drošas un izturīgas pret ārējiem apstākļiem. Pagarināt šādu gaismas ķermeņu darbību var nodrošinot tos ar kvalitatīvu elektroenerģijas padevi. Transformators, kurš iekļauts komplektācijā, un tā kvalitāte – ir stabilas gaismas diožu darbības garants. Iegādāties šādus transformatorus Jūs varat mūsu kompānijā „Spectrum”.