Gaismas diožu ielas apgaismojums – izdevīgs un praktisks lēmums

Mūsdienu pasaulē pilsētu un rūpnieciskais apgaismojums nepārtraukti mainās izmantojot aizvien ekonomiskākas un progresīvākas tehnoloģijas. Šodien par elektroenerģiju, kurai piemīt tendence kļūt dārgākai, tiek tērētas milzīgas summas. Kompānija „Spectrum” piedāvā saviem klientiem ekonomiskas, drošas un ilgmūžīgas LED spuldzes, kuras ļauj krietni samazināt izdevumus par elektroenerģiju.

LED spuldzes – ekonomisks un mūsdienīgs risinājums

Šobrīd gaismas diožu spuldzes un prožektori skaitās optimāla alternatīva novecojušiem analogiem, kuri izmanto luminiscējošās lampas. Starp citu, pateicoties plašajam assortimentam un variantu izvēlei, gaismas diožu spuldzes kļūst par spilgta un ekonomiska apgaismojuma avotu, kā arī tiek izmantotas kā pilsētu ielu un citu objektu rotājums.

Neskatoties uz to, ka gaismas diožu prožektors ir dārgāks, nekā tradicionālie varianti, tas atmaksājas ātri, jo elektroenerģijas ekonomija var sasniegt līdz 70%.

Kompānijas Spectrum piedāvātie prožektori un LED spuldzes ielu apgaismojumam veic plašu uzdevumu spektru.

Mūsu produkcijas assortiments ļauj izvēlēties variantus, kas ļaus risināt šādus jautājumus:

  • Apsargājamo teritoriju apgaismojums;
  • Ielu un māju ārējo sienu apgaismojuma prožektori;
  • LED spuldzes ēku fasādes īpatnību akcentēšanai;
  • Antivandāļu modeļi ekspluatācijai parkos un skvēros.

Bez tam, šādas spuldzes būs pareiza izvēle, to izmantošanai, kā pamatapgaismojums autostāvvietās, parkošanās vietās, garāžās un uzņēmumu rūpnieciskajās teritorijās. Tikpat efektīva būs to izmantošana atklātās teritorijās, jo uzstādot šādu prožektoru 12 metru augstumā, apgaismošanas rādiuss sasniegs 20 metrus, kas ļaus uzstādīt tos 25 – 35 metru attālumā vienu no otra. Tomēr dotie rādītāji būs atkarīgi no modeļa. Tas ļauj izvēlēties to variantu, kas ideāli derēs izvēlētajiem uzdevumiem.

Jāatzīmē, ka gan LED spuldzes, gan prožektori ir ļoti labi sevi rekomendējuši tādos grūtos darba apstākļos, kā spēcīgs vējš, sniegs, lietus vai temperatūras svārstības.

Sazinoties ar kompāniju „Spectrum”, Jūs vienmēr varēsiet izvēlēties kvalitatīvu, ilgmūžīgu un ekonomisku ielu apgaismojuma elementu.