Mūsdienīgas lampas iekšējam un āra apgaismojumam

Funkcionālas un efektīvas LED lampas tiek plaši izmantotas gan āra, gan iekštelpu apgaismojumam. Šīs lampas pilnībā atbilst energotaupības standartiem, kas ļauj taupīt dabas resursus un ietaupīt maksājot par elektrību. Pēc saviem lietošanas parametriem, tās pārspēj luminiscējošo lampu analogus. Mūsu lampu veikals Spectrum piedāvā plašu preču izvēli atbilstoši ēkas elektrotīkla daudzveidībai.

Labāko ražotāju LED lampas

Gaismas diožu lampas, kuras ir izgatavotas pēc īpašām tehnoloģijām, atbilst unikāliem parametriem, apvienojot daudzu citu gaismas avotu labākās īpašības.

Starp pamata patērētāju priekšrocībām jāatzīmē:

  • Ilgs lampas kalpošanas laiks (līdz 25000 stundu).
  • Zems energopatēriņš.
  • Nav enerģijas zudumu un ir liela gaismas atdeve, kas kompleksā nozīmē nopietnu ekonomiju.
  • Plašs gaismas toņu diapazons.
  • Gaismas plūsma nepulsē, atšķirībā no „dienasgaismas” lampām, kas bieži kairina acis.
  • Ir iespēja izmantot dažādas konfigurācijas un jaudas LED lampas, organizējot dekoratīvo apgaismojumu.
  • Ērta lampas izmantošana modeļu apgaismojuma sistēmās, kur vienas lampas iziešana no ierindas nenoved pie visa kompleksa izslēgšanās.

Jāatzīmē, LED lampām ir augsts drošības līmenis un tās var izmantot sarežģītos apstākļos. Mūsu kompānija Spectrum piedāvā plašu LED lampu klāstu, dažāda apgaismojuma vajadzību apmierināšanai. Tai skaitā, var noorganizēt ūdenstilpņu un strūklaku izgaismošanu. Mūsu katalogā ir lampas ar dažādiem cokoliem, kas ļauj optimizēt jebkuru gaismekli, pat tādu, kas ražots tajos laikos, kad vēl izmantoja klasiskās Edisona spuldzes.

Daži pircēji izvēlās lētos lampu variantus, taču aptuvenais izdevumu aprēķins apgaismojumam 25000 stundu garumā, rāda: gaismas diožu varianti galarezultātā būs lētāki. Bez tam, pieredze rāda, LED lampas retāk izdeg, un arī tas visbiežāk notiek tikai sprieguma krituma rezultātā. Lai aizsargātu lampas no sprieguma krituma, ieteicams izmantot stabilizatorus, kuri aizsargā ne tikai dārgo tehniku, bet arī mājas iekšējā un āra apgaismojuma sistēmas.