Kāpēc uzņēmumi izvēlās LED lampas?

Kas ir gaismas diožu apgaismojums?

Gaismas diodes ir gaismas avots ciparu formā. Pirmo reizi LED lampas tika izmantotas kā indikatori elektriskajās komponentēs „Hewlett Packard” produkcijā. Šādu lampu energoefektivitāte, zemās ekspluatācijas izmaksas, drošība un ilgais ekspluatācijas termiņš ļauj runāt par alternatīvu tradicionālajām kvēlspuldzēm. Kur šodien var nopirkt LED lampas? Protams- Spectrum, kur Jūs atradīsiet daudzveidīgu produktu klāstu, saprātīgu cenu un individuālu pieeju.

Kāpēc jāizvēlās LED apgaismojums?

  • LED lampas patērē mazāk elektroenerģijas. Pirmais iemesls, kāpēc jāizmanto gaismas diodes ir tas, ka tās patērē par 85% mazāk elektroenerģijas nekā tradicionālais apgaismojums. Minimālais elektroenerģijas patēriņš ir labi gan uzņēmuma budžetam, gan arī apkārtējai videi.
  • Gaismas diodes kalpos ilgāk. Vidējais LED lampas kalpošanas laiks ir – 5 gadi. Un arī pat tad tās vienkārši būs jānomaina, jo to gaisma nepazudīs, taču ar laiku kļūs blāvāka – un tikai.
  • LED lampas ir daudz drošākas. Izmantojiet zemsprieguma LED lampas un ugunsgrēka risks kļūs minimālāks nekā izmantojot neona apgaismojumu. Gaismas diodes neizstaro ultravioleto starojumu un izdala ārkārtīgi maz siltuma, tāpēc tās var izmantot tajās nozarēs, kur apkārtējās temperatūras paaugstināšanās ir nevēlama.
  • Gaismas diodes ir vienkāršas apkalpošanā. Tās ir reti jāslauka un jātīra no putekļiem. Tā ir arī visa apkalpošana.
  • LED lampas ir no cietas vielas. Tās nevar sasist un ir izturīgas paaugstināta mitruma apstākļos. Dažos gadījumos, LED lampas var izmantot pat zem ūdens.
  • LED lampas ir vieglāk pārstrādāt. Kaut arī neeksistē speciāls pārstrādes veids, tomēr tās tiek uzskatītas par mazāk kaitīgām apkārtējai videi nekā parastās kvēlspuldzes vai dienasgaismas lampas.

Vai tiešām uzņēmuma apgaismojums ir jāmaina?

Daudzi uzņēmēji uzskata, ka ir nepieciešama esošās apgaismojuma sistēmas modernizācija. Patiesībā nav vajadzības mainīt elektroinstalāciju, slēdžus, elektrosadales skapjus vai gaismas iekārtas. Viss, kas vajadzīgs – jāieskrūvē LED lampas gaismekļos vai lustrās!

Gribat samazināt uzņēmuma izmaksas? Pērciet LED lampas Spectrum veikalā!