Mūsdienīgās lampas un apgaismes sistēmas

Firma Spectrum pārdod plašā assortimentā lampas, spuldzes, kā arī dažādas elektroierīces. Mūsu katalogā tiek piedāvāta atpazīstamu ražotāju produkcija, kurai ir augsta kvalitāte un uzticamība.

Turklāt, pārdodot mūsdienīgas elektroierīces, mēs tāpat sniedzam profesionālus jebkuras sarežģītības pakāpes apgaismojuma sistēmu projektēšanas, montāžas un nodošanas ekspluatācijā pakalpojumus. Un viena no mūsu darbības prioritātēm ir ielu apgaismojums.

Modernu elektroierīču izmantošana ļauj veidot patiesi drošas un maksimāli ekonomiskas sistēmas. Panākt zemu elektroenerģijas patēriņu ļauj kompetenta ekonomisko lampu un apgaismes kontroles sistēmu kombinēšana.

Vadības sistēma var būt balstīta uz:

  • Fotoelementiem (automātiska ieslēgšanās tumšajā diennakts laikā).
  • Kustības un klātbūtnes sensoriem (spuldzes automātiski ieslēdzas/izslēdzas tikai tad, kad ir nepieciešams).
  • Taimeriem (noteikts ieslēgšanās/izslēgšanās režīms).

Turklāt kopējā vadības sistēmā var būt iekļautas dažādu elementu kombinācijas. Piemērs – ielas lampas tiek aktivizētas, ja cilvēks kustās tumšajā diennakts laikā. Šādu sistēmu izveide prasa ievērojamus finansiālos ieguldījumus, taču racionāla, ekonomiska elektroenerģijas izmantošana ļaus tām ātri atmaksāties.

Maksimāla drošība ar LED

Šodien gaismas diožu lampām ir redzams aktīvs popularitātes pieaugums. Turklāt, tās tiek veiksmīgi izmantotas kā ielu, tā arī sadzīves apgaismojuma sistēmās. Šādām spuldzēm piemīt daudz priekšrocību, pateicoties kurām, tās veiksmīgi konkurē ar citu tipu gaismas avotiem. LED lampas tomēr vēl joprojām ir dārgas, tomēr, uzlabojot ražošanas tehnoloģijas, pakāpeniski tās kļūs pieejamākas.

LED spuldzes vismazāk patērē elektroenerģiju, kas ļauj tām ātri atmaksāties. Tās ir drošas un ilgmūžīgas. Kvalitatīvas lampas bez problēmām var nokalpot 50000 stundu. Tā kā tās satur lielu daudzumu gaismas diožu, kuras darbojas neatkarīgi viena no otras, risks, ka šāda lampa izies no ierindas ir ļoti niecīgs. Pat ja viena gaismas diode izdegs, pārējās turpinās strādāt.

Ja Jūs interesē mūsdienīgi gaismas avoti – izpētiet mūsu katalogu. Firma Spectrum sadarbojas tikai ar uzticamiem ražotājiem, kuru elektroierīces ir pieprasītas daudzās pasaules valstīs.