Gaismekļi no kompānijas Spectrum – tā ir tīra gaisma, drošība un uzticamība

Veicot apdares darbus, remontu un būvniecību, projektējot telpu, lielu lomu spēlē apgaismojums. Ja Jums ir vajadzīgi gaismekļi mājai, dzīvoklim, birojam vai tirdzniecības telpām, vislabākā izvēle būs led lampas. Šādi gaismekļi tiek izmantoti sadzīves, ielu un rūpnieciskajā apgaismojumā.

Led lampas garantē tīru gaismu bez mirgošanas

Jūs varat iegādāties gaismekļus un led lampas kompānijā Spectrum. Led lampu izmantošana ļauj iegūt tīru gaismu bez mirgošanas. Šāds apgaismojums dod iespēju strādāt ilgu laiku un Jūsu acis nenogurs. Šo gaismas avotu izmantošana ļauj ievērojami paaugstināt darba ražīgumu un nodrošina arī citas priekšrocības.

Led apgaismojums – priekšrocības:

  • Izmantojot led lampas tiek garantēti samazināta maksa par elektroenerģiju, jo šādas lampas patērē to daudz mazāk.
  • Ilgs kalpošanas laiks – led apgaismojums spēj darboties bez partraukuma līdz pat 100000 stundām.
  • Īpaša izturība un garantēta drošība. Klasiskās led lampas korpuss izgatavots no augstas izturības alumīnija un plastmasas. Tas nebaidās no nokrišņiem, tāpēc to var izmantot gan ārpusē, gan iekštelpās.
  • Izmantojot led lampas var aizmirst par nepatīkamo mirgošanu. Tas ir labi acīm.
  • Led gaismekļi ir videi draudzīgi un ugunsdroši.

Led lampas nokrītot gandrīz nekad nesaplīst, taču ja tas notiek, tās neatstāj stikla šķembas.

Šādu lampu izmantošana ielu apgaismojumā samazina satiksmes negadījumu iespējamību un ļauj gājējiem brīvi pārvietoties pa trotuāriem. Tas ir tāpēc, ka šāds apgaismojums dod tīru un vienmērīgu gaismu bez mirgošanas. Gaismekļi mājām vai birojam – izvēlieties.

Kompānija Spectrum jau daudzus gadus darbojas interjera un ielu apgaismojuma tirgus sektorā un ir gatava piedāvāt klientiem plašu produkcijas izvēli. Jums būs iespēja izvēlēties gaismekļus mājai, birojam, arhitektūras apgaismojumam, ielu un ainavu apgaismojumam. Mums ir īpaši gaismekļi telpām ar paaugstinātu mitrumu, baseiniem un strūklakām.

Gaismekļu veikalā Spectrum Jūs gaida plaša dažādu lampu, gaismekļu un prožektoru izvēle. Piedāvājumā ir gaismekļi iekštelpām un prožektori ar speciālu aizsardzības līmeni, kuri paredzēti izvietošanai ārpus telpām. Tie ir nodrošināti pret nokrišņiem un spoži mirdzēs neskatoties uz kaprīzajiem laika apstākļiem.

Pie mums plašā izvēlē ir apgaismes ierīces, kas paredzētas dažādiem mērķiem. Ja Jums ir nepieciešami gaismekļi, kuros izmanto led lampas, gaidām Jūs mūsu veikalā.