LED tehnoloģiju priekšrocības

Daudzi mūsdienu uzņēmumi, kuri ražo apgaismošanas iekārtas dzīvojamām un komerciālā tipa ēkām, pieliek maksimālas pūles, lai aizsargātu apkārtējo vidi un minimāli ietekmēt to. LED – tehnoloģijas un ekonomiskās spuldzes, kuras šodien Jūs varat iegādāties kompānijā Spectrum, zināmā mērā vienkāršo šo uzdevumu.

Vienkārši nomainot standarta spuldzes mājās un uzstādot gaismas diodes vai ksenona spuldzes – tas ir nozīmīgs ieguldījums mūsu planētas nākotnē. Šis solis palidzēs ne tikai saglabāt apkārtējo vidi, bet arī dos labumu.

Mūsdienu LED spuldžu priekšrocības

  • Ekoloģiskums. Gaismas diožu LED spuldzes tiek izgatavotas no netoksiskiem materiāliem, kas padara tās videi draudzīgas un 100% atjaunojamas. Citi mūsdienu apgaismes iekārtu tipi satur toksiskas vielas, kuras ir bīstamas apkārtējai videi un cilveka veselībai. Šīs vielas ir dzīvsudrabs un daži gāzu veidi.
  • Energoefektivitāte. Ekonomiskās spuldzes, kuras ir kompānijas Spectrum piedāvājumā, pārvērš aptuveni 80% elektroenerģijas – gaismā un tikai 20% - citos veidos, piemēram, siltumā. Ar to viņas izdevīgi atšķirās no kvēlspuldzēm, kuras 80% elektroenerģijas pārvērš siltumā un tikai 20% - gaismā.
  • Ilgstošs spuldzes kalpošanas laiks: pateicoties zemajam zaudētās enerģijas procentam, spuldzes veido daudz gaismas un reti iziet no ierindas pēc 1 gada intensīvas lietošanas. Tādējādi, gaidāmais kalpošanas laiks standarta gaismas diodēm ir 11 gadi.
  • Augsta izturība. LED spuldzes ražo izmantojot izturīgus un cietus komponentus. Tā kā nav kvēldiega, tas ir mazāk jūtīgas pret slodzēm. Tādā veidā ksenona spuldzes un citas līdzīgas iekārtas, spēj izturēt skarbos ekspluatācijas apstākļus – siltumu, vibrāciju, vēju, lietu, ultravioleto starojumu. LED laternām ir neliels aizdegšanās vai to saplēšanas risks.
  • Ļoti zems UV-starojuma līmenis. Ir zināms, ka ultravioletie stari ir kaitīgi cilvēka organismam, jo spēj izraisīt ādas slimības un acu bojājumus. Ekonomiskās spuldzes izmantojot gaismas diodes, tiek projektētas tādā veidā, lai nodrošinātu zemu ultravioletās un infrasarkanās gaismas izstarošanu.
  • Zema sprieguma izmantošana. Ksenona spuldzes un LED iekārtas patērē maz enerģijas, kas ļauj ietaupīt un padara izstrādājumus drošākus apkalpošanā.